søndag den 31. maj 2009

Seneste køb

Jeg har købt disse sko fra H&M. Jeg kan rigtig godt lide lak-looket, og så er de ikke for høje. Jeg spår, at de bliver brugt rigtig meget her til sommer og også gerne til efteråret med strømpebukser på.


billede fra shop.hm.com

3 kommentarer:

 1. Dem har jeg også lige købt. Synes de er superfine! Det eneste jeg godt kan frygte er at fødderne ikke rigtig kan ånde i dem. Meeen så må man jo bare bruge dem om aftenene.

  SvarSlet
 2. Jeg har stået med dem i hånden, men holdt mig i skindet. Nu får jeg helt lyst til ikke bare at kigge, men også at prøve dem. De ser nemlig gode ud og er ikke for høje til hverdagsbrug.

  /Maria

  SvarSlet
 3. @Cecilie: De er trods alt ret åbne, men der er ikke andet end at forsøge. Og ja, de er super fine.

  @Maria: De er nemlig ikke for høje og nemme at gå i.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.