søndag den 3. maj 2009

Spotfestival 09

Det er sjovt, for selvom jeg elsker musik, skriver jeg ikke så meget om det på bloggen, på den anden side er der mange ting, jeg godt kan lide, som jeg ikke får skrevet om. Nå, men jeg har snart boet i Århus i tre år, og jeg har endnu ikke været til spotfestival, og det tror jeg altså skal laves om i år.

Festivalen kører fra d. 21. maj til d. 23. maj. Der er masser af nye spændende danske bands og solister ,men også navne man har hørt om før. Jeg kan ikke nævne dem alle sammen, men jeg kunne selv overveje: Tim Christensen, Oh no Ono, Trolle//Siebenhaar , Balstyrko, Beta Satan, Choir of Young Believers, Marybell Katastrophy, Oh Land, Lucy Love, Turboweekend og der er så mange andre, samt alle dem man ikke kender, som sikkert også er gode.

Priserne ligger på 495kr for alle tre dage, og 285kr for en enkelt dag - begge + gebyr. Hvis man har wildcard koster en billet til alle tre dage kun 420kr + gebyr. Opening night koster 100kr + gebyr.

Derudover er der prespot d. 15. maj på Hovedbiblioteket i Århus, hvor fem unge bands spiller, og dér er der gratis entré.


billede: spotfestival.dk


Er der nogen der skal til Spot? Hvad skal I høre?

I kan læse mere om Spotfestivalen på deres side spotfestival.dk

2 kommentarer:

 1. Fedt, at du skal til Spot! :D
  Jeg skal se:
  Aura, Tim Christensen, Fagget Fairys, Lucy Love, Jooks, Emily and the Orgasm Addicts, Turboweekend, Trolle, Ufo Yepha måske, Mike Sheridan og Magtens Korridorer.
  Dvs. de mest kendte. Jeg opdager altid nogle nye navne :)

  Michelle

  Hvad skal du selv se?

  SvarSlet
 2. Hej Michelle

  Jeg vil gerne se dem, jeg nævner i indlægget, men jeg skal vist også lige læse programmet for at finde bands, jeg ikke kender, som kunne være spændende. Det bliver rart med et rigtigt program, så man kan planlægge lidt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.