lørdag den 2. maj 2009

Tasker fra Gina Tricot

Jeg er blevet lidt vild med to tasker fra Gina Tricot, ingen af dem er nogle jeg står og mangler, og jeg får nok ikke købt dem, men man kan vel drømme lidt ;)

Den ene er denne quiltede taske i lyseblå, den minder meget om min sorte quiltede taske fra Gina Tricot som har hængt på mig siden jeg købte den. Denne her ser lidt større ud, og så har den bare den fantatiske lyseblå farve. Den koster 159kr

billede fra ginatricot.com


Den anden er denne lille pengekat eller mobilholder, den tilpas rå til at give et sommeroutfit lidt kant, og tilpas lille til det ikke bliver for dystert. Den koster 99kr


billede fra ginatricot.com

11 kommentarer:

 1. Pengekatten er altså virkelig fed - køb den :D

  SvarSlet
 2. Begge er super fine synes jeg.

  SvarSlet
 3. Åh ja de er rigtig fine, jeg tror, jeg lader skæbnen bestemme. Hvis de er at finde, når jeg kommer til København i weekenden så kommer der noget med hjem.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg tjekkede dem begge ud i Aalborgs Gina - synes materialet er så skuffende, især pengekatten. Den førsøger ikke engang at ligne læder men er hård og stiv at røre ved..

  SvarSlet
 5. Tak for anmeldelse, endnu en grund til at vente til jeg kommer til kbh. Jeg er ret glad for den taske, jeg har fra Gina Tricot og har fået flere komplimenter for den. Og undskyld, jeg havde ikke set, at du havde skrevet om de samme to, det skal jeg nok holde øje med :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Nej nej gør da ikke noget;)
  Jeg ville bare advare dig da jeg selv var head over heels med disse, og kæmpede mig igennem desperate kvinder på retailjagt;)Blev bare så skuffet - især over pengekatten!
  Overvejer stadig quilttasken, men ja vil bare helst have den i læder - plæder og jeg har dårlige erfarringer...

  SvarSlet
 7. Det viser jo bare, vi begge har god smag ;) Jeg har skruet forventningerne ned. Når jeg tænker over det, er jeg er faktisk blevet skuffet, de tre gange jeg har været i Gina Tricot.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Elsker den grønne farve. :-D

  Vil du ikke tjekke min nye blog, penguinshopping.blogspot.com?

  SvarSlet
 9. Jeg kigger lige forbi :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. Vil du også lægge en kommentar, vil gerne vide om funktionen virker. ;-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.