mandag den 8. juni 2009

Hos Friis&Co i tirsdags

I tirsdags var jeg med til Friis& Co’s bloggerevent. Det var første gang, jeg var med til sådan et event, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle forvente. Jeg har det lidt mærkeligt med sådanne events, for vi ved jo alle sammen (også jer), at de gør det for at få noget omtale, men som blogger kan man jo også få en del ud det, og det gjorde vi sandelig også. Jeg har besluttet mig for at tage de ting, der kommer og så nyde, at jeg er helt uafhængig og ikke skylder nogen noget. Jeg følte heller intet pres om, at jeg skulle skrive om eventet eller om Friis & Co generelt. Der er to grunde til, at jeg skriver om dette event det ene er at vi fik så meget, at jeg føler mig nødsaget til oplyse det til jer læsere, jeg går nemlig stærkt ind for åbenhed. Den anden grund var, at jeg faktisk blev positivt overrasket over de ting vi så hos Friis & Co, mange af dem kunne jeg finde på at købe. Nå men nu til det sjove:

Jeg havde taget min bedste veninde Solsikken med under armen, og da vi ankom var der sand og fatboys udenfor. Inde i butikken var der linet op med pigede drinks og små sandwich med agurk og laks og en stor skål med lyserøde marengs og hvide skumfiduser. Det er meget lækkert at blive forkælet en gang i mellem, og jeg tog det hele til mig, for man ved jo ikke, hvornår man står i sådan en situation igen, det er i hvert fald ikke hverdag for mig.

Efter vi havde hørt lidt om Friis & Co fik vi goodiebags med en masse lækre ting i. Der var bl.a. denne fine clutch som jeg helt sikkert kommet til at bruge. Der var også denne cool kæde, jeg tror dog jeg piller vedhængene af, da jeg ikke er så vild med kors. Den sidste af mine yndlings ting var det tørklæde som jeg allerede har fået brugt, det var også lidt heldigt for, da jeg pakkede tirsdag morgen tænkte jeg overhoved ikke på, at det skulle blive koldere senere på ugen. Der var også flere slags trusser, men nogle af dem lugtede ret voldsomt af tryk eller maling. Det gjorde perlekæder vi fik også, så voldsomt at jeg nok ikke kommer til at bruge nogle af dem, de skal i hvert fald vaskes og luftes godt og grundigt, før de er brugbare. Hvilket jo er lidt ærgerligt. Der var også en masse andre ting, men de er blevet delt ud til nogle af mine veninder.
Udover goodiebaggen fik hver blogger også et gavekort på 500kr, og hele aftenen var der rabat på alle varerne. Jeg brugte mit gavekort på en ny taske, som jeg vil bruge, når jeg rejser frem og tilbage mellem Århus og København, samt nogle flotte lakballerinaer med små nitter. Begge ting er super brugbare. Min veninde fik købt denne oversize clutch i rødt imiteret læder. Jeg synes den er rigtig fed. Der fulgte også en rem med, så man kan have den over skulderen, hvilket jeg synes er en klar fordel, for jeg har det med at smide min clutch væk og glemme den.


Det var noget af en forkælelse, og jeg må indrømme, at jeg gik med et bedre indtryk af Friis & Co end jeg kom med. Jeg forbandt det meget med logo, både kronen og den franske lilje, men det ser ud til at de er kommet lidt væk fra det, så tomlen op for det. Alt i alt var det en positiv oplevelse og helt sikkert noget jeg kunne finde på at tage til igen.

Hvordan har I (læsere/andre bloggere) det med de bloggerevents, der dukker op her og der?

2 kommentarer:

  1. Jeg var slet ikke klar over at der var noget som hed bloggerevents. Hvordan bliver man inviteret med?

    /Chau

    SvarSlet
  2. Tja, det er jo det. Det er firmaer, der holder de events, hvor de inviterer bloggere for så at få omtale, så det er helt op til firmaerne.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.