søndag den 7. juni 2009

Vindueshopping: H&M + Gina Tricot

På en shoppetur i København, hvor jeg selvfølgelig ikke skulle købe noget, fandt jeg disse fine ting, som jeg så undlod at købe, men man kan jo ikke sukke over New York tur og samtidig kaste penge ud til højre og venstre. Jeg ville dog lige dele dem med jer.

Taske fra H&M's børneafdeling til 79,75 kr, Jeg er så tæt på at købe den, men har holdt mig i skindet og planlægger at blive ved med det.Denne buksedragt fra H&M koster også kun 79,75kr, perfekt til afslappet brug.

Fed hvid kjole fra Gina Tricot til 129kr som jeg faktisk købte men returnerede (fornuftigt Vibeke). Jeg er ret vild med den.

Kjole med lynlåsdetaljer til 159kr, ligesom jeg er vild med sikkerhedsnåle, er jeg også vild med lynlåse (jeg er nok ikke den eneste)Militærjakke fra Gina Tricot til 399kr. Hvidt og sølv er altså rigtig fint sammen.

3 kommentarer:

 1. Så også den taske forleden.

  Jeg har tagget dig i en lille blogleg.

  SvarSlet
 2. Super fine ting.
  Jeg er især vild med tasken og kjolen!
  Uha, jeg ville ikke kunne holde mig væk fra kjolen, hvis jeg boede ved en Gina Tricot (:

  SvarSlet
 3. @Beam, jeg synes faktisk at den burde hængde i divided.

  @fanfuckingtastisk: Jeg holder godt fast i viljestyrken ellers var der også kommet noget helt med hjem til Århus ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.