onsdag den 10. juni 2009

Sort og guld

Når jeg bare sidder hjemme og laver projekt, er det jo ikke ligefrem fordi, jeg har trang til at gøre noget ud af mig selv, men det kan altså også blive lidt for meget bløde bukser, så i dag har jeg taget mig lidt sammen rent tøjmæssigt. Jeg har endda ring på, det er jeg ellers ikke så god til. Sort og guld er også en god tryg kombi, der altid fungere.
Kjole med lommer og læderjakke fra H&M,.Clutch og balleriaer fra Friis&Co. Blad fra Beadhouse. Ringen er min mors komfirmationsring og armbåndet har været min mormors.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det cool det armbånd!! Men når det er et arvestykke, er det jo nok umuligt at opdrive nogle steder.. :-(

  SvarSlet
 2. Det er da nok det fineste armbånd jeg længe har set. Håbede sådan der stod det var fra H&M ;-)

  SvarSlet
 3. Kjolen er virkelig fin, enkel osv :-)
  Er den gammel, eller er den en du har købt fornylig? :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig fint armbånd, der er ikke noget bedre end det man kan arve, det betyder bare så meget mere. Fin Blog. /Maria

  SvarSlet
 5. Ja, armbåndet er arvet (min mormor lever dog endnu), og jeg er rigtig glad for det, både fordi de er så fint, og fordi det er fra min søde mormor.

  @Anonym, det er nok et stykke tid siden, men jeg tror godt, man stadig kan være heldig og finde den endnu. Der følger et bælte til (du ved sådan et man kan binde), den kostede vist 179kr.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.