fredag den 17. juli 2009

I går: Afslappet med lidt bling

Det var meningen, at jeg skulle have lavet det her indlæg i går, men så var der speedway (en af de få sportsgrene, jeg gider se), og det var alt for spændende. Nå, men i går var højdepunktet nok en tur på apoteket (altså bortset fra speedway), så det blev ret afslappet med denimshorts som nok skal være liiidt kortere og forvasket t-shirt begge fra H&M. For bare at peppe det lidt op kom Eiffeltårnshalskæden fra Gina Tricot(selvom den ikke rigtig træder frem på billedet) og leopardballerinaerne fra Primark på. Clutchen er fra Friis & Co.

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker lidt bling i hverdagen! Fint outfit og fin clutch.

    /Maria

    SvarSlet
  2. Ja, og egentlig kunne der godt være mere bling. Tak :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.