tirsdag den 4. august 2009

Highstreet vs. by Malene Birger

Fake læder og fake pels eller den ægte vare fra by Malene Birger? Jeg synes, Malene Birger en god designer, men jeg må indrømme, at jeg ikke er den vilde fan af ægte pels (modsat en ANTM-deltager, ved jeg godt, det ikke kommer fra selvdøde dyr i junglen). Hvad lædershorts angår, så synes jeg, de er fede - lige nu, men jeg tror også, det er sådan noget, jeg kun kan holde ud et par sæsoner. Så kan det godt være, det er kvalitet og en investering, men jeg tror bare, jeg vil købe nogle nye fakes igen om 20år. Så hellere hoppe på læbestifts-effekten og investere i 180kr luksus fra Chanel. Pelsen er fra H&M og koster 249kr, det samme gør de fake lædershorts fra Gina Tricot.


billeder fra shop.hm.com - ginatricot.com - strawberrynet.com - bymalenebirger.com

2 kommentarer:

  1. er vild med vesten ? ved du om den kan fås i butikkerne eller på nettet nu eller ? :)

    SvarSlet
  2. Jeg kan ikke lige huske, at jeg har set den i butikerne, men jeg fandt den selv på nettet, ->jakker -> vis alle

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.