tirsdag den 25. august 2009

Hmm, nå

Det lykkedes mig lige at slette alle mine outfitsbilleder fra min Københavner uge, bittert. Nu får I lige nogle andre billeder, der ikke blev slettet.
De første fire er fra en morgen, hvor jeg stod op før klokken syv og gik ned til Søerne og købte en croissant og brikjuice på vejen. Klokken er ca. kvart over syv, da billederne blev taget, og svanerne og ænderne var ikke engang vågnet. Det var rigtig dejligt at sidde der og vågne sammen med byen. Der er meget stor forskel på Jagtvej og Nørrebrogade lidt over syv og så lidt i otte, så er byen nemlig vågnet helt og på vej på arbejde og i skole.
Dette billede tog jeg på vej hjem fra min morgenmadstur, udover det for mig er typisk Nørrebro, så kunne jeg ikke lade være med at smile, da jeg så teksten på gavlen. Det er så sandt, som det er sagt (eller skrevet)
Næsten alle mine dage i København blev brugt sammen med veninderne, og det var super hyggeligt. Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle spise alene nogle af dagene, da mine forældre ikke var hjemme, i stedet stod på sushi, steaks og lign med de dejlige tøser. Sushien var ret spontant og mine to veninder havde aldrig prøvet at lave det før. Vi var ret glade for resultatet, og pigerne fik rullet deres første maki. Vi fik champagne i ølglas og bagefter spillede vi wii.


Jeg fik også gået flere ture sammen med Frida her, det er min venindes 15uger gamle hvalp, som er så sød og velopdragen. Vi fik gået mange ture med den dejlige hund og Frida lærte så småt komme "på plads". Åh, det var en dejlig uge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.