fredag den 14. august 2009

Pailletkjole

I går så jeg, at Vila havde en kort pailletkjole til 350kr, jeg kunne desværre ikke finde noget billede, men nu så jeg, at H&M har en meget lignende kjole på deres hjemmeside til 599kr. Udmiddelbart vil jeg tro, at kvaliteten er ens, men jeg har ikke pillet ved den fra H&M, dog var der ikke lynlås i den fra Vila, eller de funky huller ved albuerne, men pailletterene ser vist rimmelig ens ud. Kjolen fra Vila fås også i sort.
Hvis jeg havde en pailletkjole, ville jeg virkelig forsøge at få den brugt i hverdagen. Jeg tror den kunne være cool med en lang sort cardigan, nogle rå, flade støvler samt tætte strømpebukser, men jeg ville nok stadig føle mig lidt overdressed. Ville du kunne gå med pailletkjole til hverdag (eller gør du det allerede?)


billede fra shop.hm.com

2 kommentarer:

  1. Jeg spottede også lige den fra vila igår, og synes faktisk den virkede rigtig fin, især i sort hvis man vil bruge den i hverdagen. Kunne godt have tænkt mig at den sølvfarvede havde haft matte pailletter alá pailletblazeren fra zara, for så tror jeg også den ville være ret fab til hverdagsbrug :)
    /L

    SvarSlet
  2. Du har ret, matte pailletter ville helt klart være et hit!

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.