fredag den 14. august 2009

Uhm, afslapning

Denne dag står i afslapningens tegn, jeg har haft meget travlt det seneste stykke tid pga eksamenshalløj, men nu er det overstået, og jeg holder ferie. I går bagte jeg cupcakes (og stegte 2 kg frikadeller), så nu kan jeg rigtig hygge med en god bog og en cupcake eller to (eller tre de er ikke så store) . På søndag tager jeg til Kbh og bliver der hele ugen, så skal der hygges med veninder og hilses på familien, jeg glæder mig rigtig meget. Men altså først afslapning. Er der forresten der ved, om de nye afsnit af E.R. (skadestuen) genudsendes?

3 kommentarer:

 1. Hvor ser de bare lækre V, hvad er de lavet med - det ligner hvid og mørk chokolade m. blåbær? (Jeg har sådan en dag fyldt med overspringshandlinger og cravings efter ALT mad :)

  Tjek min blog ud, hvis du har lyst. Og du må meget gerne smide mig på din blogliste, når du opdaterer igen - mitlivsomkatrine.blogspot.com.

  Knus K.

  SvarSlet
 2. Hej Katrine. Jeg kigger på den senere :) Det er cream cheese filling og de hedder black bottom cupcakes, opskriften er fundet her. Der er masser af opskrifter på kager.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ej nu giver du mig en pludselig trang til at bage cup cakes ;)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.