tirsdag den 18. august 2009

Seneste køb og lidt snak

Jeg er jo mega bagud med mine indlæg, de står i kø og venter på at blive skrevet, men først havde jeg travlt, og nu er jeg taget til Kbh og kæmper med dinosauren (mine forældres computer). Jeg kom i søndags og fik hygget med de gamle, mandag fik jeg set min venindes søde schæferhundehvalp. Den er så sød og velopdragen til trods for den kun er 15 uger. Der kommer desværre først billeder af den når jeg kommer tilbage til Århus. Jeg fik også spist middag med familien, det er rart når jeg ikke ser dem så ofte igen. I aften har jeg været ude og spise med veninderne. Det er altså sjovt, vi er fem som har kendt hinanden siden vi startede i skole og nogle før det, og så sidder vi der. En er gravid, den anden er lige flyttet sammen med kæresten, den tredje har fået en ny hundehvalp sin kæreste(de bor også sammen), den fjerde har nu boet sammen med kæresten fra Holland i et år, og jeg selv har nu været sammen med min kæreste i 6 år, og det er tre år siden vi flyttede til Århus. Jeg havde godt nok ikke troet, at vores liv så sådan ud som 23-årige, men det er rigtig dejligt.
Og nu til noget mere moderelateret. Det er faktisk ikke engang seneste køb mere, men I får dem lige i rækkefølge. Jeg har nemlig købt et fuglekranievedhæng eller et raven skull, det lyder lidt pænere. Det er købt på ebay til ca 35kr (uden kæde, det var en jeg havde). Man kan helt sikkert få den i flottere kvalitet til ca 200kr, men pengene er små for tiden (da der jo skal spare op til NY). Jeg kan ikke huske sælgeren lige nu (og jeg gider ikke kæmpe yderligere med dinoen), men søg på bird skull pendant. Det er vist lidt svært at se på billederne, men man kan altså godt se, at den er blevet støbt og den er ikke skinnende, men jeg er allerede rigtig glad for den. Der kommer outfits-flash, når jeg er tilbage fra Århus, hvor den også kan ses i brug.2 kommentarer:

  1. Har også forelsket mig pladask i et Raven Skull, men der jeg var inde på Ebay og kigge sidst fik jeg at vide, at de ikke shippede til DK. Men det er måske bare den sælger jeg snakke med?

    SvarSlet
  2. Hej. Sælgeren heder zelikovitzleathers og porto var $4,40. Jeg håber du finder et.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.