onsdag den 19. august 2009

Serviceinfo: H&M's nude bf blazer i Galleri K

Jeg var i H&M i galleri k tidligere i dag og så lige, at de var igang med at hænge den berømte nude boyfriendblazer på stativerne. Jeg kan desværre ikke lige give nogen anmeldese, da jeg ikke var henne og pille.

3 kommentarer:

 1. Tak for tippet :-)Læste dit indlæg og rykkede hurtigt så har igår været inde for at kigge nærmere på blazeren igår formiddag. Jeg fandt den kun, for stor til mig, i størrelse 38 og 40 - så de ryger hurtigt. Man skal altså have fart på hvis man skal nå at have en - bare som opdatering til folk der læser med på din blog.

  Den er super fin, men personligt syntes jeg nu bedre om Zara udgaven så det er vel ok at den ikke lige var der i min størrelse selvom denne er billigere :-)

  Malene
  www.i-shop-a-lot.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Helene: jeg ved desværre ikke hvad den kostede, men jeg håber, du har fået fat i den.

  Malene: Ja, man skal nok være hurtig. Jeg var vist også inde om formiddagen, da jeg så dem hænge dem på stativerne, så det er gået stærkt. Jeg er ikke selv til bf-blazere, så jeg har ingen favorit.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.