mandag den 24. august 2009

The Flaming Lips d. 7. november

I dag skal jeg på posthuset og hente to stk billetter til the Flaming Lips, der giver koncert den 7. november i Herning. Udover at de er et fantastisk band, der laver noget fantastisk musik, så er de helt fantastiske live. Der er et helt utroligt sceneshow med kæmpeballoner, glitter, nisser, rumvæsner, regnbuer og alt muligt andet som virkelig giver en totaloplevelse. Jeg så dem i Tivoli's koncertsal i 2006, det eneste, der var galt med den koncert, var, at jeg havde givet blod samme dag, så jeg endte med at have ret ondt i armen, men det var jo ikke deres skyld.
Til gengæld missede jeg dem både på Roskilde 07 og på plænen i Tivoli i 2008, så nu er det heldigt, at Herning ikke ligger sååå langt væk.

Deres nye album udkommer vist den 13. oktober, og det glæder jeg mig til, (hvis du er fan kan du jo lytte til at nummer fra det nye album her - det kan du også, hvis du ikke er fan).

2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.