tirsdag den 25. august 2009

Perlekæder

Jeg har egentlig en fantastisk lang perlekæde købt i beadhouse for ca. 5 år siden, men den blev ved med at falde fra hinanden, og så ville en veninde fikse den. Nu er hun flyttet til Australien for et år, og jeg ved ikke helt, hvor den er, så jeg er begyndt at kigge efter alternativer, for der skal være nogle perler denne sæson. Perlene skal være store og for meget. Lige nu kigger jeg på disse to, men jeg tror den kommer på listen over ting, der skal findes i New York (der er ca 1 måned og en uge til!).

Billede fra shop.hm.com


Billede fra dorothyperkins.com


2 kommentarer:

 1. Kæden fra H&M er rigtig fin, med sine store perler.

  Meget godt at den har stået i "voksenhøjde" og ikke "børnehøjde" inde på Amagertorv.
  Havde den det så havde jeg nok nappet den med hjem.

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg tror faktisk også jeg har kigget på den i en butik, åh den var rigtig fin.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.