fredag den 18. september 2009

Det er jo ikke cool Topshop & Christopher Kane...

Ja, fra i dag kan man købe Christopher Kane for Topshop på Topshops hjemmeside. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig mig at skrive om det, for det sagde mig ikke så meget, men så skulle jeg lige ind og kigge alligevel. Her faldt jeg over denne Gem Tee Dress til 75£. Jeg bryder mig ikke om selve kjolen, men jeg kan godt lide idéen, og der ligger da et muligt DIY-projekt i at lime nogle sten på en t-shirt, det kan godt blive fedt - ihvertfald i mit hoved. Derfor skulle jeg også lige kigge lidt nærmere på kjolen, og der så jeg så en ret normal "nem løsning" eller hvad jeg skal kalde det. Nemlig, at der forneden er sat nogle sten fast men kun på forsiden! Nej altså! Selv hvis jeg kunne lide resten af kjolen, ville jeg aldrig kaste 75£ for noget, der ikke er færdiglavet. Jeg kan næsten forstå det, hvis det er en top til 18£, men når det er et designersamarbejde og skulle være lidt lækkert, så er det altså fornærmende. Det er jo ikke cool, skam jer Topshop og Christopher Kane!


Oprindelige billeder fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. nøøj hvor giver jeg dig ret - temmelig kikset Kane!

    SvarSlet
  2. Ja, kikset er vist ordet

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.