fredag den 18. september 2009

Rejseforberedelse: Uniqlo

Kender I det, når man er i H&M, og der bare hænger t-shirts i alle regnbuens farver, og man bare har lyst til at købe dem allesammen? Jeg får det ihvertfald sådan ret tit, men jeg ved også godt at det ikke kan lade sig gøre for jeg kan ikke have ti t-shirst på ad gangen. Benetton er også ret gode til at lokke med farver. Nu jeg er faldet over mærket Uniqlo, hvis butik i New York, jeg helt sikkert skal forbi. De ligger vist også Europa og Japan (undskyld hvis jeg håbløs bagud).
Jeg kommer nok hjem med en cardigan eller sweater. Selvom jeg normalt ikke er til gul, så synes jeg bare at den kortærmede gule strik ser vild lækker ud, og så synes jeg, den vinrøde farve (nede i højre hjørne) er rigtig smuk. Priserne for disse strik ligger mellem ca 25-50$.
Er der nogen der kender mærket og kan fortælle lidt om kvalitet osv?

Billeder fra uniqlo.com

11 kommentarer:

 1. Uhm, Uniqlo. Stødte på mærket sidste år i London, hvor der jo også er en del butikker. Tror kvaliteten på deres tee, er meget lig tees fra Threadless. Jeg selv købte nogle tees og en (billig) kashmir/bomulds v-neck.
  Glæder mig til at se, hvad du finder der! (Vi var også i butikkerne i år, men fandt ikke noget, vi skulle have med hjem)

  SvarSlet
 2. Synes kvaliteten er ok, sådan lidt bedre end H&M måske... Men priserne er gode.

  /Mette

  SvarSlet
 3. Uh, uniqlo er min yndlings !

  Bor i London pt. og tror faktisk det næsten er der jeg handler mest. De har nogle super lækre bløde bomuldsbluser,tshirts med fint tryk, gode leggins og så er deres Merino uld-linie rigtig lækker, blød og kradser ikke. Især har de lavet nogle kjoler med lange ærmer der har en god pasform. Og de har meget mere i butikkerne end på hjemmesiden.

  Synes kvaliteten er noget bedre end h&m - mere lig Gap.

  (har også blogget om uniqlo flere gange)

  SvarSlet
 4. Beam, jeg glæder mig også til at se, hvad jeg finder ;)

  2xMette tak for anmeldelse begge to.

  Mette nr. 2, Jeg må vist lige ind og se hvad du har skrevet.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Var i NYC sidste efterår og stødte tilfældigt på Uniqlo. Skøn forretning. Klart værd at bruge tid på. Også god til fyre!
  Jeg har desuden en lang list med gode restauranter osv, hhvis det er noget?? Jeg kan maile den til dig....

  SvarSlet
 6. Jeg var lige en smut derinde i dag. Altså i den i London. Deres merino og cashmere sweatere er skønneskønneskønne. Bløde som jeg ved ikke hvad. Men pasformen er bare ikke lige mig, desværre. Det er som om halsudskæringen altid sidder lidt for langt oppe.
  Men jeg havde engang en supernice cardigan derfra, som en kollega tog af mig og smed på et dansegulv - never to be found again :(

  God tur til NYC, glæder mig til at høre om den :)

  SvarSlet
 7. Lara, uh du må meget gerne sende en mail discountliv@gmail.com.

  FrkBlaBla, så lækkert at folk river det af en? Det var godt nok ærgeligt. Åh, jeg kunne godt bruge noget blødt. Jeg håber, de gider sidde rigtigt på mig. Mange tak, der skal nok komme en laaang beretning ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Bonusinfo: Har netop opdaget deres skinny jeans som det bedste og blødeste. Ikke muffin-top lavtaljede, men heller ikke oppe-under-armene-talje. Gode lange i benene (Uniqlo lægger gratis op hvis man har behov.. jeg kan nu godt lide dem lange)

  Og så bløde, så bløde og behagelige. Nu håber jeg ikke de er den slags der udvider sig for meget, for lige nu er de perfekte (det lovede hele med medarbejdere mig at de ikke gør)

  Til £20 er jeg fan !

  SvarSlet
 9. Mette, super med bonusinfo, tak! :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. var så lidt - og indtil videre virker de ikke til det er den slags der udvider sig og mister facon.

  SvarSlet
 11. Hej, har lige opdaget din blog, lige min smag især da den minder lidt om min blog, som jeg for nyligt har startet.

  Jeg besøgte Uniqlo i Paris efter butikken lige var åbnet der. Fandt et par fine bukser, men ellers var jeg ikke så imponeret.
  Hvis du vil læse mere, besøg min blog (materialgirlbsn)og se på mit opslag om Uniqlo fra oktober.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.