lørdag den 19. september 2009

En tur i skoven

I dag har kæresten og jeg været i skoven, det var en hyggelig tur og jeg er helt træt nu. Jeg elsker at gå på de små stier og bare forsvinde helt ind i skoven. Jeg var dog ikke så praktisk klædt på, så rendte rundt i kjole, strømpebukser og ballerinaer, men det gik fint. Alt tøjet er fra H&M.

Vi fik taget en del billeder og speilt kæresten fik fanget nogle gode nogle af de dyr vi mødte på vejen. Edderkopen var kæmpestor og rimelig klam. Billerne var ret sjove og over det hele. Vi burde nok få os et ordentlig kamera, men det er utroligt, hvad et mobilkamera kan.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.