søndag den 20. september 2009

Boohoo

Efter at FrkBlaBla nu to gange har skrevet om webbutikken boohoo.com, måtte jeg lige se hvad den kunne. (Anden gang skrev hun, at der er 20% rabat frem til d. 28. september med koden CLS001) Og den kan faktisk noget. Nogle af tingene ser noget billige ud, men der er også nogle rigtig god fund ind i mellem. Som FrkBlaBla også skriver så er portoen lidt høj 8,99£, men tøjet er tilgengæld også billigt.

Min yndlings derfra, er denne lædertaske til 25£ (ca 285kr inkl porto). Jeg kan godt lide læderstykkerne, der sidder som blade, og der er også noget ved hankene, som jeg synes holder. De to jakker nedenunder er jeg også ret vild med. Den til venstre er i krøllet læder og koster 45£. Den ligner lidt en sort plastikpose, men det er en ret fed effekt. Den til højre koster 35£, og jeg synes den har en ret flot fjerlignende pels.Der er også nogle gode fund under clearence, fx disse velourshorts til 6£, som efter min mening er perfekte til efteråret med tykke strømper under. Jeg fandt også den tofarvede top, som jeg har på fornemmelsen kunne passe ret godt til foråret, der er noget med de farver og snittet. Den koster også 6£Nogle af de andre ting jeg synes holder. Desværre ser man meget hvor der kun er pynt på forsiden og så bare kedeligt på bagsiden, men man kan i det mindste se billeder af bagsiderne også. Kjolen (nr 1) på første billede har også pailletter på bagsiden.

1: 25£ - 2: 8£ - 3: 18£ - 4: 20 £ - 5: 18£ - 6: 12£ - 7: 15£.


1: 8£ - 2: 20£ - 3: 30£ - 4: 25£ - 5: 8£


Alle billeder er fra boohoo.com

4 kommentarer:

 1. Hehe. Den er vist lidt farlig den butik :)
  Tak for link :)

  SvarSlet
 2. Ja, det tror jeg også, heldigt at jeg ikke må bruge penge for tiden ;) - Selv tak, men selvfølgelig skal der linkes :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Meget fine ting. Er det pund? For så skal tegnet stå foran beløbet... Lidt forvirrende :)

  SvarSlet
 4. Anonym, ja det er i pund, jeg er ked af, at du bliver forvirret. Jeg håber, det går :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.