mandag den 28. september 2009

I dag: hullet strikkjole og blødt tørklæde

I dag er gået med at være syg og fryse, der er så koldt - måske fordi jeg har feber. Øv. Jeg satser dog på ,at jeg er rask til på lørdag når vi rejser. Yay kun 5 dage tilbage! Spørg lige om jeg glæder mig! Status på, hvad jeg har glemt i Århus indtil videre, er en formelsamlig - hvilket gør det noget mere besværligt at regne opgaver, men det går. Og så har jeg glemt checkin poser, jeg tror vist, mine forældre har nogle, det er bare så dumt, når vi nu har en masse derhjemme selv. Det ville være cool, hvis det er det eneste, jeg har glemt.

Nå ja, i dag er alt mit tøj fra H&M; strikket kjole, sort cardigan, sorte strømpebukser, og blødt halstørklæde. Uhm, H&M... Mine armbånd fra venstre, arvet fra mormor, fået af kæresten, købt fra Hjerteforeningen. Sidst men ikke mindst mine screw back vintage rhinstenøreringe købt på etsy.com. Åh, man kan finde så mange fine øreringe der.


2 kommentarer:

 1. Hey.

  Har du fået min mail om NYC??

  /Lara

  SvarSlet
 2. Hej Lara.
  Jeg fik din mail, jeg har bare lidt computerproblemer. Mange tak, jeg håber vi får brugt den.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.