torsdag den 17. september 2009

Jeg beholder dem - sgu


Jep, jeg beholder de ruskindstøvler, jeg købte i Føtex i går, for jeg er blevet helt vild med dem. De er perfekte, hvis man som mig går meget i kjoler og så er de super behagelig at have på. Jeg synes de ser så lækre ud. Nu skal de bare impræneres, og så måtte det godt blive en smule køligere (ja undsklyd, men jeg er klar til efteråret).2 kommentarer:

  1. Det var da en fin beslutning - de ser fine ud til dig. Og prisen var jo også fin.

    SvarSlet
  2. Tak, og ja prisen er jo rigtig fin. Det var bare ikke meningen med impulskøb, når der kun er lige over 2 uger til jeg skal til New York. (ja, jeg går og tæller ned)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.