onsdag den 16. september 2009

Supermarkeds-støvler

Hvis jeg havde 700kr i overskud, havde jeg også haft tre par nye sko (nu nøjedes jeg med et par). Sagen er, at både Kvickly og Føtex havde nogle gode bud på støvler. Første par er et par bikerstøvler i læder fra Kvickly til 250kr. De er ret markante og cool, desværre er de ikke forede, så man skal nok have nogle varme sokker på, hvis man vil bruge dem til vinter.
Andet par er overkneestøvler i ruskind fra Føtex til 300kr. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er til overkneestøvler, men lidt fede er de ihvertfald, og det er da en billig måde at teste, om man er til den slags på.De sidste par støvler er også i ruskind og fra Føtex, men de var sat ned til 150kr (fra 400kr) og så slog jeg altså til. Eller jeg ringede til min mor, for at hun kunne tale mig fra det, men hun tog ikke telefonen, og da der kun var ét par tilbage i str 39, besluttede jeg mig for at købe dem. Hvis ikke det går, så kan jo byttes.6 kommentarer:

 1. Haha! Jeg arbejder selv i Kvickly og har faktisk et billede liggende af de støvler, fordi jeg havde tænkt mig at blogge om dem, men nu er budskabet ude, hehe (:

  SvarSlet
 2. Ah, mon ikke der er plads til to indlæg? Men jeg kender det godt :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Kvickly støvlerne ser fine ud også i læder til 250 . det må jeg vist lige tjekke ud. Er der mange tilbage eller er de revet væk?

  /Chau
  http://www.thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Chau, der var en del i den kvickly jeg var i, de var lidt gemt væk næsten...

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Der er masser i den jeg arbejder i (:

  SvarSlet
 6. Jeg har lige været forbi en Kvickly og jeg købte dem ikke, jeg synes de virkede lidt plastic agtigt og de sad ikke godt på min fod og lægge.
  øv, så jagten efter de flade billige læderbiker´ish boots fortsætter.

  /Chau

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.