onsdag den 16. september 2009

Så blev der flettet lidt.
Jeg skrev jo i går om min pludselige trang til noget flettet. Det viste sig, at jeg havde noget nær det ideelle til at flette med - nemlig stofbælter fra H&M, der har hørt sammen med kjoler. Jeg indtil flere liggende og de har stort set samme længde, så nu kan jeg flette på kryds og tværs, yay! Mit første resultat indeholdt dog også et grønt satinbånd. Jeg vil tage mig sammen til tage et billede af dagens tøj hvor "fletningen" også er med senere på dagen.

2 kommentarer:

  1. Det ser sgu rigtig godt ud :D

    SvarSlet
  2. Tak, jeg blev også overrasket over, hvor nemt det var!

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.