søndag den 6. september 2009

Min weekend + DIY pailletter

I denne weekend har jeg været i København for at holde babyshower-brunch for min veninde (der selvfølgelig er gravid)om lørdagen. Fredag aften blev brugt på at bage brownies til brunchen og drikke lidt rødvin med de andre veninder, der var med til at arrangere brunchen. Som min ene veninde er blevet god til at sige "jeg har lige fået en vin, skal vi ikke drikke den?" - jo vi skal, mormor (det kalder vi hende altså). Det blev en rigtig hyggelig brunch. Min gravide veninde blev meget overrasket og rørt, og hun blev vist også glad for den pusletaske, vi gav hende. Det var en rigtig hyggelig dag, der endte med Danmark-Portugal, stegte nudler og små forårsruller. Det er dejligt, at jeg får set min veninder så meget, som jeg har gjort det seneste stykke tid. Som sædvanlig orkede jeg ikke at blogge fra mine forældres dinosaur af en computer, åh suk.
For tiden hygger jeg mig med at sy pailletter og perler på en gammel cardigan, det er ret smart at have noget at lave, når man sidder i toget i tre timer. Den er ikke færdig endnu, men jeg håber det kan blive færdig i næste uge. Jeg glæder mig til at få brugt den. Uhm, pailletter!2 kommentarer:

  1. Hvor nice, men sikke et pillearbejde. Man kan godt undre sig over hvad de får i timen for at sy dem på paillet-ting i Cambodia og hvor de ellers bliver produceret.
    Glæder mig til at se når det er færdigt.

    SvarSlet
  2. Ja, jeg har også tænkt på det, mens jeg lavede det. En trekant (altså uden de tre rækker)tager ca 8 minutter mens jeg ser tv, så der er da nogle timer i det. Den er snart færdig ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.