tirsdag den 8. september 2009

Mulige vinterstøvler?

Min plan er egentlig at finde nogle vinter støvler når jeg skal til NY om små 4 uger. Jeg er altid så sent ude, når det gælder sådan noget... Men hvis det ikke lykkedes mig, så håber jeg, at der stadig er nogle af disse tilbage, for de er godt nok fine. Egentlig er det jo bare nogle klassiske ridestøvler, men så er der lige spændet og den meget fine krokodetalje bag på, som jeg er helt vild med. Støvlen er fra Topshop og koster 95£, så det er også til at betale.

Jeg havde egentlig også overvejet om jeg skulle have mig et par der går over knæene, men jeg tror det kommer mærkeligt ud, når jeg gå så meget i kjoler. Endelig har jeg en drøm om et par ankelstøvler i gråt ruskind, hvis jeg falder over nogen i NY til en billig penge, så kommer de altså med hjem.
Billede fra topshop.com


5 kommentarer:

 1. Hej Vibeke ..
  Super blog - er ny læser herinde.
  men så du også havde blogget om den fine mørkeblå silke kjole fra topshop - men kan simpelthen ikke finde den på hjemmesiden.
  Hvor fandt du den ? :)

  på forhånd tak.
  Emilie

  SvarSlet
 2. Hej Emilie
  Velkommen til :)
  Jeg mener den var under kjoler, men jeg kan heller ikke finde den nu, så jeg tror desværre den er udsolgt :( men hold øje inde på hjemmesiden, for nogle gange kommer det igen. Held og lykke

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. tænkte jo nok dét var derfor :(
  meget ærgeligt ..
  men må holde øje ..

  tak for hjælpen :)

  SvarSlet
 4. Hej vibs :)
  tak for i lørdags - endnu en gang tusind tak!

  vil bar lig sige at støvlerne du har fundet er fantastiske - tror de må havne i mit skab det her efterår - det er ligesådan nogle jeg har ledt efter - afsted til topshops hjemmeside :)

  Pernille

  SvarSlet
 5. Hej søde

  Selv tak, det var rigtig hyggeligt
  Jamen, de skulle jo være mine back up ;) okay så, du må gerne købe dem...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.