torsdag den 10. september 2009

Så går det lige

Jeg vågnede i morges med hovedpine, jeg har været småsvimmel og temperaturen siger 39,3, men det hjalp med ynk fra mor og lovning om blad og lidt godt. Jeg måtte dog selv lige ned fra 3. sal og over på den anden side af gaden til kiosken for at få fat i det. Og så tog jeg mig lige sammen og lavede smoothies af frosne skovbær (til en ti'er i føtex denne uge), en lidt for moden pære og mælk og så flamingo og sugerør i matchende farver (altså der er ikke flamingo i smoothien...). Nu tror jeg lige, jeg kan klare den, til kæresten kommer (sent) hjem.

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker det der sugerør :) God bedring.

  SvarSlet
 2. Hehe, tak. Jeg tror, de er fra Tiger eller lign. Man har jo brug for lidt opmuntring ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud. Aldrig sjovt at være syg! God bedring til dig :-)


  - http://lifebyrl.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det var det også. Mange tak, jeg er næsten rask nu :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.