torsdag den 10. september 2009

Grå ruskindsstøvler

Jeg drømmer om et par grå ruskindsankelstøvler (eller noget der minder om i det mindste) her til efteråret (og egentlig også foråret), og et af disse par kunne være et godt bud, der ikke sprænger de økonomiske rammer fuldstændigt. Jeg håber dog, at jeg kan finde et par til billige penge, når jeg skal til New York om lidt over 3 uger. Hvis ikke andet kan jeg håbe på, at de fine fra H&M nede i venstre hjørne er i butikkerne, de er lige 130kr billigere derovre.


Billeder fra vagabond.com - bianco.com - shop.hm.com -dorothyperkins.com

Oppe fra højre hjørne og med uret: Vagabond 749kr - Bianco 600kr - H&M 249kr - H&M 499kr - Dorothy Perkins 35£

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.