lørdag den 12. september 2009

Some velvet morning

Jeg kom til at tænke på denne sang, da jeg vågnede i nat. Jeg hørte den meget, da jeg yngre. Jeg forbinder den meget tiden, lige da jeg mødte min kæreste og med perlekæder og parfume. Og så er den jo også lidt fashionabel, da Kate Moss synger med på omkvædet.


Primal Scream, Some Velvet Morning.

2 kommentarer:

 1. Det er sjovt, for samme sang i en anden version er også altid en jeg forbinder med tiden for en del år siden. Så vidt jeg ved er originalen en gammel nancy sinatra/lee hazlewood-sag, som bestemt også er et lyt værd. Jeg faldt i hvert fald bagover den dag min chef satte den på mens jeg var på arbejde. Det er altid lidt interessant hvordan musik sætter gang i minderne - nogle gange er jeg direkte bange for at høre en bestemt sang for mange gange mens jeg er i dårligt humør, fordi jeg ikke vil forbinde den med en træls situation. (må man godt sige træls på din blog? selvom du er flyttet til sjælland? ellers undskylder jeg!)

  Jeg håber min kommentar gav en lille smule mening, ha en god dag :)

  SvarSlet
 2. Uh, det var lige mange ting, nu bliver det lige på punktform ;)

  - Altså jeg bor stadig i Århus (jeg har bare været en del i København på det seneste).

  - Du skal være velkommen til at skrive træls, jeg går ind for et multikulturelt samfund ;)jeg bruger dog aldrig ordet selv, det ligger ikke til mig.

  - Du har vist ret i, at det er originalen, jeg har hørt den engang for 100år siden, men jeg tror, jeg vil høre den igen :)

  - Jeg har et helt album, jeg aldrig høre, fordi det minder om periode, hvor jeg ikke havde det så godt. Jeg forbinder meget oplevelser med musik eller omvendt er det måske?

  - Vibeke :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.