søndag den 11. oktober 2009

Åh ja, New York

Så er jeg helt hjemme i Århus igen. Det er virklig dejligt at være hjemme. Jeg aner slet ikke, hvor jeg skal starte med alt det her New York, jeg har jo ikke fordøjet det endnu, og der er bare så meget. I får lige nogle billeder fra turen, og så må jeg lige komme mig og finde ud af, hvordan jeg skal fortælle om det hele. Af mine yndlingsting i New York kan jeg nævne, Top of the Rock om natten, Starbucks, the High Line, alle de fantastiske bygninger og stedet hvor vi boede (som ikke er med på billederne, men det kommer). Jeg fik også købt lidt, men det kræver godt nok meget mere tid, hvis jeg skulle have shoppet færdigt, det blev kun til en lille brøkdel, men så er der endnu en grund til at tage tilbage ;)
2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.