mandag den 12. oktober 2009

New York: Køb, del 1

Jeg har stadig ikke fundet ud af, hvordan jeg skal håndtere, alt det jeg vil fortælle om, men starter jeg med lidt shopping. Ikke fordi det blev til så meget shopping i New York, hvilket der er tre grunde til:

- for store butikker
- for lange køer
- alt for lidt tid

Når det er sagt, så var prioriteringen også at få set New York, og så kom shopping i anden række. Men altså, jeg fik jo købt noget, og jeg er meget glad for mine køb.

Mit yndlingskøb er dette armbånd med store similisten fra Forever21. Det skal bruges til at peppe ellers lidt kedelige sorte outfits op. Det kommer I helt sikkrt til at se i brug meget.

Det var ellers lige før, jeg ikke fik fat i det. Jeg havde stået i kø i Forever21 i TYVE minutter for at købe nogle andre ting. Da jeg kommer op til kassen står en skål med forskellige armbånd. Jeg havde masser af tid til at kigge i den, for ekspedienten snakkede endnu engang i telefon. Her faldt jeg over armbåndet sammen et lignende et - begge uden prisskilt. Jeg får spurgt om prisen, men det ved ekspedienten ikke, han siger dog, at der er masser af dem nedenunder, og jeg bare kunne gå ned om finde et andet, men så skulle jeg ud af køen, og det nægtede jeg. Planen var i stedet at købte et, næste gang jeg kom forbi en Forever21. Det gjorde jeg bare ikke, så sidste dag tog kæresten og jeg tilbage til den samme butik, og mens han ventede udenfor, gik jeg ind for at finde armbåndet. Jeg kommer ned i afdelingen med smykker, og så er der bare ingen af de armbånd. Jeg spørger en medarbejder, som kan fortælle, at dem har de ikke flere af, og det var rester der lå i skålen. Så så man lige mig løbe op til kassen, finde skålen og panisk rode den igennem. Det ene armbånd var væk, men det andet var så det hapsede jeg( efter at have stået i kø igen...). Drama siger jeg jer! Ambåndet kostede forresten $14,90.
Et af mine andre køb fra Forever21 er denne pung. Det er ikke metal men en form for plastik, men fin ser den ud, og til $7,50 er den et fund. Det bliver rart at have noget at veksle min grønne åleskindspung med, som snart har en del år på bagen.Mit sidste tilbehørskøb, er denne akrylring fra BY:AMT købt på MoMA (Museum of Modern Art) til $12. Jeg har faktisk kigget på den ring i mange år, men har aldrig taget mig sammen til at finde ud af, hvor man kan købe den i Danmark, men jeg mener, jeg så den i et blad fornyligt. Jeg elsker den naive form, den dejlige 2D diamantring har.
Flere køb kommer senere ;)


6 kommentarer:

 1. FYI hvis du vil supplere op på ringene fås de hos &pagne til 100 kr. stykket. Jeg elsker at kombinationen sort/klar/pink, måske fordi det minder mig lidt om lakridskonfekt...

  SvarSlet
 2. Virkelig flotte ting du har købt!

  Det lyder lidt hektisk med Forever21 og armbåndet (og hvordan kan ekspedienten bare stå og snakke i tlf, når der er kø?!)

  SvarSlet
 3. aj hvor jeg elsker ringen :) den er bare for dejlig, også fordi den er lidt provokerende på en måde ;) me like...

  SvarSlet
 4. man kan købe dem på louisiana i DK:)

  SvarSlet
 5. Bloggerella, tak, det lyder faktisk som en rigtig god kombo.

  Emma Lovise, Tak. Det var ret hektisk, han gik også, det var ikke mærkeligt at køen var så lang.

  anholm, ja jeg er også ret vild med ringen, jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har taget mig sammen og fundet den før...

  Roxanne, tak for info :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Ringen fåes også i &pagne inde i Hyskenstræde i kbh..:-) Der findes den også i sterling sølv..:-)

  Julie

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.