tirsdag den 13. oktober 2009

New York: køb, del 2

Åh, det var meningen at jeg skulle have lavet dette indlæg i går, men jeg faldt i søvn stort set efter aftensmaden (lå så vågen fra kl halv elleve til klokken halv tre i stedet for, hvor typisk!).

Nå men, det var egentlig meningen at jeg skulle finde et par vinterstøvler i New York, men det lykkedes ikke. Der var flere grunde, men tidsmangel kombineret med kræsenhed er nok den største årsag. Hvis jeg skulle have fundet nogle vinterstøvler ville det være i outletcentret Century21. Hold da op et sted. Jeg nåede kun lige at se støvleafdelingen, men hvis man havde god tid, ville man kunne købe flere lækre billige sko, end man kunne slæbe. Jeg nåede også at stå med et at par lækre Marc Jacobs snørrestøvler til ca 1000kr, de var bare liiidt for små, og jeg prøvede at overbevise mig selv om, at mine fødder bare var hævede, fordi vi havde gået så meget. Det lykkedes ikke, men det er nok også bedst ikke at gå i for små sko. Det er dog ikke det rene paradis, for der er en million andre kvinder, der også leder efter støvler, der er meget trængt og støvler over det hele. Det kræver godt nok lidt overskud og spidse albuer, men det er et sted, jeg godt kunne finde på at besøge igen.

Et andet sted jeg fik kigget var i skobutikken DSW shoes. Den har vist flere afdelinger. Den, jeg var i, lå ved en biograf på vestsiden af det sydlige Manhatten. Her var der stort set ingen mennesker, der var lyst og masser af plads, der var også mange lækre sko og støvler - igen stod jeg med et par sko, der lige var lidt for små. Det var nogle sorte Calvin Klein lakstilletter til ca 280kr, man kunne bare se på dem, at de var gode at gå i. Hvis ikke de var for små altså...

Jeg fik nu købt to par sko. Første par var nødvendige, for jeg trængte til nogle andre sko at vade rundt i New York med. Det blev til disse veloursko fra H&M til ca $15, herhjemme står de vist til 129kr, de havde dem bare ikke i min størrelse i Danmark. Jeg er ret vild med at de er i velour, det er perfekt til det sorte glamourøse efterår og vinter.

Mit andet par er ikke så praktiske. De blev fundet i Urban Outfitters' udsalgsafdeling. De er så dejlige at have på. Jeg glæder mig til at tage dem i brug.5 kommentarer:

 1. Nej hvor er de fine dem fra Urban Outfitters!!! Gid det stadig var sommer herhjemme så man stadig kunne rende rundt i sådan nogle... :)

  KH Trine / Stiletterne.dk

  (PS. Giv dig tid næste gang du er i Century21 - det er heaven on earth!!)

  SvarSlet
 2. Elsker simpelthen de veloursko, jeg har bare slet ikke set dem i Danmark /:

  SvarSlet
 3. Åhr nogle fede sko du har købt!! :D

  _0-0_ blog.delancefashion.com

  SvarSlet
 4. Trine, ja jeg ville også ønske at det var sommer, men nu vil jeg tage tykke strømper på, og så jeg håber på der snart er en lejlighed til at bruge dem. Og ja, jeg ville gerne have haft mere tid i century21, men jeg ville også gerne se New York ;)

  Helene, Jeg så dem i Frederiksbergcentret (i Kbh) for ca 2 uger siden, men der var de udsolgt i str 38.

  Emilie, Tak, jeg er også glade for dem :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hvor er det irriterende at jeg ikke bor i København! Jeg må holde udkig - og måske sende nogle ind i Frederiksbergcenteret. Tak for hjælpen (:

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.