onsdag den 14. oktober 2009

Morgenkøb

Godmorgen. Jeg så lige at Miss Selfridge har udsalg, og at disse læderstøvler var sat ned til £25 (fra 55), så dem hapsede jeg lige. Så fik jeg også noget med spænder! Troede jeg. Men nu bagefter kan jeg ikke se dem på under udsalg længere. Hmm, jeg er lidt spændt. Jeg betalte og fik en bekræftelse.
--
Nu prøvede jeg lige engang til, hvis man går ind på sale på reklamen med MID SAESON SALE på forsiden (tryk på shop all sale) og så trykker show all, så kommer de frem til £25 et stykke nede. Meget mystisk, jeg er godt nok spændt på om de bliver til noget...
Nå, nu vil jeg gøre mig klar til den skriftlige eksamen, jeg skal til i dag. Kryds lige fingre.
Billede fra missselfridge.com

2 kommentarer:

  1. Jeg kunne heller ikke lade være med at slå til på disse - det er jo virkelig billigt. Tror da at når du har fået ordrebekræftelsen, så er de i hus :O)

    SvarSlet
  2. Malsen, ja, det ser også mere normalt ud nu. Jeg blev bare så forvirret i morges, da de lige pludselig ikke var nedsat, men de har nok ikke fået lavet siden ordentligt, nu er det jo fint.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.