onsdag den 14. oktober 2009

Efteraber?

Det var dog utroligt som mine indlæg kommer til at handle om sko, (og jeg synes endda, de ligner lidt hinanden allesammen). Denne gang er det dog ikke nogle sko, jeg har købt, jeg så bare ankelstøvlerne fra Defeeter i Dope (skobutikken) i dag og mente, de mindede mig om noget. Jeps, de ligner jo til forveksling Thelmaerne fra Vagabond. Der er dog to forskelle, prisen og så materialet. Dem fra Vagabond er næsten dobbelt så dyre, til gengæld er de også lavet af læder, det er dem fra Defeeter ikke. Jeg synes faktisk, at 500kr er lige i overkanten for et par støvler i imiteret skind, men hvis ikke har mange penge og drømmer om støvlerne, så er det da et bud.

Synes I at de ligner hinanden for meget? Det synes jeg egentlig og hvis jeg var Vagabond ville Defeeter nok høre fra mig... (medmindre det selvfølgelig er omvendt)
Billeder fra vagabond.com og smartgirl.dk

4 kommentarer:

 1. Jeg så også dem fra Defeeter i Dope i går, og tænkte præcis det samme som dig! Synes de ligner hinanden til forveksling, og hælder da mest til at tro at det er Vagabond der er blevet kopieret her - men man kan jo aldrig vide. Vil heller ikke give 500,- for et par syntetiske støvler, så hellere spare det ekstra op eller finde et endnu billigere alternativ :)

  SvarSlet
 2. Jeg har købt dem fra Defeeter igår, har aldrig hørt om navnet og blev positivt overrasket, jeg har prøvet både weekday, monki og vagabonds wedges og synes desværre de alle har noget "klodset og tungt" over sig, bare ikke på den fede slags men desværre på discount måden, og ville helst ikke have et par i sorte.
  Nåh med defeeterne har et andet snit ved sålen og hælen ,jeg synes gør dem mere feminine, og jeg var solgt med det samme jeg havde dem på.

  Det er naturligvis en smagssag, og om man vil betale 500 kr når det ikke er skind. Jeg ved heller ikke om det er billedet eller om de findes i forskellige variationer men mine er grå og lynlåsen "guld" samt spænderne "sølv" også det er et plus i min bog da jeg elsker at blande metallerne:)

  Bare lige en anden mening herfra og se evt billederne af støvlerne irl på min blog

  Karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Wow, de ligner godt nok hinanden meget ja..

  Jeg ville dog heller ikke selv give 500 for et par støvler i syntet.. Godt nok er 900 kr mange penge, men så er støvlerne også lavet af læder og kan holde i mange år, her kan man jo gå ind og reparere hist og pist med skocreme, læderbalsam og hvad ved jeg :D

  SvarSlet
 4. Marianne, ja jeg ville nok også lede efter noget billigere, hvis jeg tænker over det, har nemlig ikke noget mod syntet bare prisen.

  Karin, Det er nemlig smag og behag, og det gælder om at finde nogle der passer én og hvis dem fra Vagabind sidder dårligt, så er det fedt med et alternativ. Som jeg skriver til Marianne, så er det prisen, jeg har et problem med. Dem fra Vagabond har nu også blandet sølv/guld komboen.

  Senette, ja læder holder trods alt længere.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.