torsdag den 1. oktober 2009

Dinoen vandt - og så alligevel ikke

Det er godt nok frustrerende ikke at kunne blogge, fordi man skal kæmpe med et forhistorisk monster, der vover at kalde sig selv en computer. Jeg har derfor opgivet alt det med billeder. I stedet kan jeg godt love, at der kommer masser af billeder, når jeg kommer hjem fra New York. I kommer jo til at brække jer af New York, når jeg er færdig med den by, men jeg håber, I overlever, for jeg har ikke tænkt mig at tie stille.
Til gengæld kunne jeg lige se, at der nu er 100 stk faste læsere. Tak, fordi I kommer til. Det hjælper da lidt, at der faktisk er nogle derude, når nu jeg kæmper så hårdt med dinoen.
I aften mødtes jeg med Kia fra fierce og fattig på su til sushi, og bagefter var vi i vester vov vov og se the September Issue. Det var hyggligt, sushien var god, og det var filmen også. Den vil jeg da helt klart anbefale, hvis man interesserer sig for mode. Når det er sagt, så vil jeg gerne indrømme, at jeg ikke kunne arbejde sådan et sted eller med mode på den måde, men det har jeg nu heller i planer om.
I morgen skal kæresten og jeg pakke. Det er ikke helt lige til, da vi pakker i én kuffert, men som altid, når vi er i København, så bor vi hos hver vores forældre. Så i morgen pakker jeg mine ting hurtigt, og så kører vi ud til ham (hans forældre), hvor vi pakker det hele. Åh ja, det er ikke nemt sådan at være udvandret til Jylland.
Det er tæt på, at jeg begynder at tælle timer, til vi tager afted til New York. Vi flyver kl 14.00 lørdag og det er begyndt at kilde i maven, specielt nu hvor jeg skal til at pakke. Hvis I lige har et tip i sidste øjeblik, så hit med dem ;)
Hvis der er nogle, der vil have et dagens, så må I lukke øjnene og forestille jer, sort tulip hem vest fra Topshop, sorte pailletleggins fra H&M, sort laksko fea Føtex, skullhalskæde og sort cardigan, fordi det er blevet så koldt.

4 kommentarer:

 1. ihh, bare det var mig!!

  Fashionbylinaa.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg håber du får en god tur til New York og jeg GLÆDER mig til at se billeder derfra!

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur til NY! Glæder mig til at se billeder - og ikke mindst køb! ;o)

  SvarSlet
 4. Tak allesammen, det var en fantasktisk tur.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.