torsdag den 5. november 2009

H & M - nyheder

Så er der kommet nyt i H&Ms online shop, og der vist langt op til noget julefrokost osv, der var ihvertfald farver og kjoler (og så nogle kedelige ting), men det meste blev lidt for julefrokost til mig. Det er næsten som om at den slags tøj ikke ændre sig. Jeg fandt da nogle favoritter, som jeg gerne ville kigge nærmere på.
Billeder fra shop.hm.com


Kjolen med lynlåsen (1), synes jeg ved første øjekast ville fungere godt som den lille sorte. Jeg tror dog den bliver lidt for lille hvis den kun er 65cm lang, som der står på hjemmesiden. Den koster kun 79,95kr og jeg håber den kan findes i en fysisk butik, så den kan prøves


De to par sko (4 -349kr, 7 -249kr) , er jeg ret sikker på jeg ikke vil købe, jeg tror de bliver for høje til mig, ihvertfald når det r H&M-sko. Til gengæld er jeg ret vild med detaljerne - lynlåsen og den lille kugle på 4'eren og krokoeffekten på 7'eren.


Taskerne (2 - 79,95kr, 6 - 99kr) kunne jeg godt overveje at købe. Den sorte clutch har en hank og jeg hader at skulle danse med en clutch i hånden, når jeg er ude, samtidig er jeg ret vild med clutches generelt. Mon ikke kæde kan komme ned i taksen når man ikke danser? Paillettasken er bare dejlige festlig, hvilket er meget smart, hvis man nu går meget i sort...


Sølvglimmerbæltet (5) koster kun 39,95kr og jeg tror det kunne være en fin detalje i til hverdags tøj. Skjorten (3 - 179kr) kunne også være rigtig god til hverdagen, der er så mange fine detaljer.

3 kommentarer:

 1. Jaeh ups jeg kom også lige til at smutte derind i morges og der røg lige lidt i kurven. Men er helt enig i at meget af det var lidt for meget "julefrokost"... :)

  SvarSlet
 2. Hehe, det kan være fristende at kigge derind ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Er den sorte kjole med lynlås fra H&M?
  Og er den der stadig? :-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.