tirsdag den 10. november 2009

Jimmy Choo for H&M i Malmø

Baaaah! jeg er stadig syg, nok ikke H1N1 eftersom kæresten er helt rask... I går var tv'et min bedste ven, og vi er sikkert også tætte i dag, ellers tror jeg måske at jeg skal have fat i noget gratis lydbog fra DR - vil gerne høre både Svend Åge Madsen og Jan Sonnergaard. Jeg kan ikke helt overskue at læse bøger lige nu, men det kunne nok være meget hyggeligt, hvis nogen gad at læse dem højt.

Min dejlige veninde og jeg skal til Malmø her i slutningen af måneden, og i den forbindelse kom jeg til at tænke på, om der var noget at spare ved at købe Jimmy Choo for H&M i Malmø. Jeg regner ikke lige med selv at stå i kø nogle steder, men hvis du gjorde, og du bor i København eller i nærheden, så kan det måske godt betale sig at tage til Malmø -

Der, hvor du virklelig kan spare, er på de dyreste ting, altså dem til 1799kr i DK, hvilket også er dem på det første billede, der er nemlig ca 360kr at spare (20%), og tager du tog til Malmø og bus tilbage (bussen kører ikke tidligt nok ud), koster det ca 105kr for at komme frem og tilbage - der er så sparet 255kr - medmindre du selvfølgelig skal have flere ting (så er der jo mere at spare).

Billeder fra hm.com

Jeg har lige regnet besparelserne ud, så I kan se, hvor det kan betale sig - SEK i DKK er den svenske pris i DKK og SPAR i % er den procenvise besparelsePS. Der er en H&M i Malmø der har Jimmy Choo, den ligger på Gustav Adolfs Torg 2
PSS. Bussen jeg nævner er swebus express

5 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt du har lavet et skema! Tak for det, overvejer også en malmø tur med bussen ;)

  xoxo

  blog.delancefashion.com

  SvarSlet
 2. Hehe, tak. Det var lige det mest overskuelige ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Fungerer det fint med bussen? Tænker på om det er tæt på centrum. Har du prøvet at rejse med "go by bus"? Der er det væsentlig billigere og man ender samme sted.

  SvarSlet
 4. Da jeg skulle afsted var swebus billigere, men du har ret, go by bus er ret billigt, overvejer helt en tur næste gang jeg er i kbh. Du ender 1-2 min gang fra central stationen, så det er samme som at tage toget.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Nå okay ja priserne skifter lidt. Kan også være at det bare er fordi at jeg er studerende go by bus er billigst. Jamen det må da prøves så - har aldrig været der. Tak for svaret :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.