mandag den 9. november 2009

Spørgeskema...

Jeg er blevet syg med feber, hovedpine, hoste og opkast, og jeg har ærlig talt ikke noget at sige, men som mange andre bloggere også har skrevet, så er der nogle studerende, der vil blive glade for jeres hjælp, hvis I gider udfylde et spørgeskema, beskeden er hermed sendt videre:


Vi er seks studerende på Medievidenskab ved Aarhus Universitet, som laver et projekt om modeblogs. I den forbindelse er vi interesserede i at få et kendskab til din brug af modeblogs.
Nedenfor ser du linket til et spørgeskema som tager omkring 5-10 minutter at besvare. Netop dit svar er vigtigt for undersøgelsens bredde og alsidighed.
Så uanset om du er hyppig blogger/bloglæser eller bare et smut forbi en modeblog i ny og næ, så vil vi sætte pris på din hjælp.
Her finder du spørgskemaet
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.