torsdag den 19. november 2009

Lækre nyheder på H&Ms webshop

Nøj, hvor er det lige kommet mange fine nyheder her til morgen. Der er godt nok en del ting, jeg gerne vil kigge lidt nærmere på. Min yndlings er krokostøvlerne i skind. Jeg er vild med kroko og alle de fine detaljer. Desværre har jeg nok ikke de 599kr, til gengæld har jeg sikkert 79,95kr guldstiletterne koster. Det er da perfekt til alt det julehalløj, der snart kommer. Det ville ikke gøre noget at miste dem i en brandert (oplevede fornyligt at en pige i toget mistede sin ene sko, da den røg ned på skinnerne, idet hun skal ind i toget, hun tog vist videre i byen). Pailletcardigangen koster 199kr, og den vil jeg også gerne prøve i en butik. Det hele kan findes på H&Ms webshop.
Billeder fra shop.hm.com


4 kommentarer:

 1. Åh nej, hvorfor gik jeg nu også ind og tjekkede din blog for opdateringer?!??! Nu blev jeg jo fristet BIG TIME.SHAME on you!!!! ha ha.....

  Jeg tror nok liiiiige at HM får bestilling eller 20 fra mig :D

  SvarSlet
 2. Hahha - undskyld, jeg blev bare så begejstret, der er så mange ting, jeg godt lige så hjemme i klædeskabet

  God shoppelyst ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. TAK :D

  Jeg var lige inde for at bestille noget og leveringstiderne ligger fra midt i december til midt i januar. RIMELIG træls når man skal bruge det til først i december :( SNØFT!!!

  SvarSlet
 4. Nooo, hvor nederen. Tak for info. De ér altså ikke gode til det med leveringstider hos H&M. Jeg krydser fingere for, at du kan finde det i en fysisk butik!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.