mandag den 30. november 2009

Seneste køb og ikke-køb

Jeg fik ikke købt så meget da jeg var i Malmø i fredags, men jeg løb da afsted med to gode køb - jeg er ihvertfald rigtig glad for dem begge. Det ene er en cardigan fra Gina Tricot, der var på tilbud og stod mig i lige over 70 kr (danske). Jeg har kigget efter sådan en længe, så det var helt perfekt. Mit andet køb er denne fine halskæde fra Indiska. Jeg faldt for den med det samme, jeg så den, så nu er den min. Det er lidt svært at se, men den er relativt lang (når mig ca til 10cm over navlen), jeg må taget et billede af den i aktion. Den kostede forresten ca 95kr.Der var dog desværre nogle ting, jeg måtte lade blive i Malmø. Det ene er den fine strikkjole med sølvdyreprint fra H&M til ca 220kr (ja, jeg har allerede fortrudt at jeg ikke købte den, nogle der har set den i DK?). Derudover blev jeg også ret skoforelsket i de fine ballerinaer fra Zara. Nøj, hvor er de bare fede. Desværre står jeg slet ikke og mangler sådan nogle... Ærgeligt. Sidst men ikke mindst havde indiska også nogle fede armbånd. Billedet blev ikke så godt, men jeg synes, at det flettede metal er ret cool.
4 kommentarer:

 1. Fine køb. Jeg prøvede også ballerinaerne forleden, men de var for store (surprise, surprise). Surt.

  SvarSlet
 2. Ja surt... Kan du huske, hvad de kostede?

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^ja, det var noget i stil med 329,-.

  SvarSlet
 4. Tak :) Jeg må vist i zara og pille lidt mere ved dem, tror jeg.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.