tirsdag den 24. november 2009

Seneste køb

Det er ikke meningen, at jeg skulle shoppe, da jeg var i Kbh i weekenden. Jeg holdt mig også godt i skindet, men det blev alligevel til en paraply med dyreprint frra søstrene Grene til 24,50kr og et lakbælte med stjernenitter fra Gina Tricot sat ned til 39,50kr. Specielt paraplyen er jeg glad for, for sådan en har jeg manglet et stykke tid ,og den er jo rimelig aktuel ift vejret.


3 kommentarer:

  1. Ihh et sødt bælte! Var der flere tilbage? Jeg har også en leo paraply, den gør regnvejret lidt mere fashionable ;o)

    SvarSlet
  2. Der var et, udover det jeg købte i den Gina Tricot, der ligger tættst på Rådhuspldasen. Hehe, jeg håber også på, at regnvejr bliver lidt sjovere.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.