Sider


onsdag den 4. november 2009

Skull scarf: Luksus vs. Budget

Alexander McQueen har jo lavet det fine dødningehovedetørklæde, og selvom det er lige før, vi drukner i dødningerhoveder, så er jeg ikke rigtig træt af dem endnu, ihvertfald ikke af Alxander McQueens hvide tørklæde med sorte dødningehoveder. Jeg har dog ikke lyst til at kaste $260 efter et tørklæde. Både Boohoo og Miss Selfridge har lavet forskellige udgaver med dødningehoveder, hvor nogle af dem minder meget oom McQueens udgave. De er godt nok ikke i silke tilgengæld koster de £8 for Boohoos og £12 for Miss Selfridges, så de er noget mere tilgængelige. Man kunne måske overveje om de ligner for meget?



Billeder fra alexandermcqueen.com

Billeder fra boohoo.com


Billeder fra missselfridge.com




1 kommentar:

  1. Hej Vibeke :)
    Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det - nu har jeg skrevet og spurgt efter en returnering, og ellers må det gå igennem TS-support :) Så har lige slettet mine annoncer med kjolen igen.

    Tak :D
    Kh Astrid.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.