torsdag den 24. december 2009

Glædelig jul :)

Glædelig jul allesammen! Om lidt vil jeg gøre mig klar og så skal jeg over til min søster sammen med mine forældre og holde juleaften sammen med min svorgers forældre og bror. Og selvfølgelig min nevø, helt klart det sjoveste ved juleaften, som jo er en hyggelig dag til at starte med. Jeg har lige udvekslet gaver med kæresten og sidder nu og lytter til mit nye Oh land album, som jeg fik ham sammen med at album med Band of Horses. Super julegaver. Kæresten fik en ny kasket og et album med John Mayer.
Jeg håber at I får en hyggelig juleaften med maser af gaver og lækker mad. Personligt glæder jeg mig meget til at danse om juletræet, så er det rigtig jul :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.