fredag den 25. december 2009

Julegaver

Jeg havde en rigtig hyggelig juleaften i går. Højdepunktet var det kæmpe kram, jeg fik af min nevø, som tak for gaven. Han fik Indiana Jones lego, og senere sad vi og samlede det sammen. Det er fedt, at han bliver så glad for lego, når han lige har fået en Nintendo DSi (som dog fik mest opmærksomhed i starten). Selv fik jeg lige de ting, jeg ønskede mig, hvilket resulterede i ikke mindre end 7 par strømpebukser! Men så skal jeg heller ikke tænke på det.

Armbåndet på billedet har jeg fået af Solsikken (ja det er jo det, hun hedder. Mere om konkurrencen senere). Det var forresten et armbånd, vi havde set, da vi var i malmø sammen, sejt at hun huskede det. Det var slet ikke meningen, at vi skulle give hinanden gaver, hun fik dog også en lille en, da hun havde nået at advare mig . Derudover var der dobbelt op på både mascara og gavekort til H&M, men det er jo ting, man ikke kan få for meget af ;)

Det Gyldne Kompas får jeg nok desværre først læst efter eksamenerne i januar. Jeg vil ellers gerne i gang, sidst jeg læste den, gik jeg i 6. klasse, så det er ved at være nogle siden år... Jeg har dog set filem, men det er ikke helt det samme. Sidst men ikke mindst fik jeg også penge af mine forældre til både et årskort til Aros og en symaskine, hvilket jeg også havde ønsket mig. Jeg glæder mig godt nok til at købe begge ting.I morges fik jeg risalamande til morgenmad, det er en tradition, fra da jeg var lille. Der findes ikke noget bedre end at spise risalamande, i mens man sidder og kigger på de gaver, man har fået. Åh alle de barbiedukker, jeg har fået i tidens løb... Nu skal jeg snart ud til kæresten(s forældre), og i morgen står den på julefrokost med familien. Og så har jeg også fået nok julemad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.