fredag den 25. december 2009

Pailletbukser #1

Åh, jeg har så mange planer med de pailletbukser, og jeg har allerede en masse outfits i hovedet, hvor de indgår. Jeg bliver nødt til at finde mig en ferskenfarvet top, det ville være perfekt til foråret. Jeg kan godt lide denne fra Monki, men ellers håber jeg lidt at finde noget på udsalg i H&M. Jeg tror også min stjernehalskæde kommer til at fungere ret godt med bukserne (ja, jeg er meget glad for den halskæde). Tasken er fra Tophop og skoene er fundet hos Urban Outfitters.

Billeder fra monkiworld.com - topshop.com - Eget - urbanoutfitters.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.