lørdag den 5. december 2009

Helt simpelt


I dag hvor vejret er lidt gråt, vil jeg gerne dele et billede med jer, jeg tog forleden dag . Det var en af de morgener, hvor solen faktisk viste sig og så fra sin bedste side. Hele tingen med dette billede var, at solen stod lige ind gennem vores vindue og lyset var så fantatisk varmt, og så var jeg lige hurtigt og tog et billede af min og vinduets skygge på vores dør. Det eneste jeg har gjort med dette billede er at beskære det, der er ikke justeret med farver, lys osv, sådan så det bare ud den morgen. Nogle gange skal det bare være så simpelt som muligt. og sådan kan jeg også godt have det med moden nogle gange.Kæresten kunne slet ikke forstå, hvordan billede var taget, før han så et af de andre billeder hvor lidt mere at omgivelserne er med. Så det får I også med.
2 kommentarer:

 1. Fed idé, leje med sin skygge sådan..

  Ryder lidt op i min blog liste, og ville dermed høre om du ville linke til hinanden? :-)

  //Ditte - GlimmerGlam

  SvarSlet
 2. Hej Ditte, jeg vil ihvertfald kigge på din blog. Jeg opdatere min liste, hvis falder over noget jeg synes om.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.