søndag den 6. december 2009

Seneste køb: cleanser

Mit senste køb er denne cleanser/rensecreme fra Green People. Den, jeg har nu, er også fra Green People, men der er desværre lidt parfumestoffer i, og da den så var opbrugt, besluttede jeg mig for at prøve den uden nogle former for parfumestoffer. Derudover er den fri for parabener, og en del af ingredienserne er økologiske. Jeg har købt den fra den skotske side www.theorganicbodycareshop.com, som jeg har købt fra før og er meget tilfreds med. Lige nu kan man få 15% rabat på Green People, så denne cleanser ender på 129kr inkl fragt for 200ml, så jeg kommer vist ikke til at løbe tør foreløbig. Til sammenligning koster den 195 kr uden fragt på Green Peoples danske side.

2 kommentarer:

  1. Tak for tippet om den skotske side. Er osse vild med "no scent" produkterne fra greenpeople. Shampooen bruger jeg som regel i vinterhalvåret hvor min hovedbund driller.

    SvarSlet
  2. Det var så lidt, der er nemlig lidt at spare, og nogle gange sender de prøver med ;) Jeg har ikke prøvet shampoen endnu, men jeg overvejer den.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.