lørdag den 19. december 2009

Jimmy Choo for H&M nu billigere

Er det ikke lidt fusket? Det er ikke engang halvanden måned siden, at Jimmy Choo for H&M kom i butikken, og nu kan man få en del af tingene til halv pris og derunder i webutikken. Det samme skete jo med Matthew Williamson for H&M. Jeg har fundet nogle af de gamle priser frem samt de nye. Måske er der flere ting mandag morgen?

Personligt havde jeg overvejet de fine "slange"skindssko til 999kr, nu er det sat ned til 499kr, og så begynder jeg virkelig at overveje dem, specielt fordi H&M giver 25% på en valgfri vare, hvis man tilmelder sig deres nyhedsmail. Der er også stilletter sat helt ned til 199kr med en førpris på 799kr.

Det kan måske også være en god mulighed til at finde en gave til kæresten. Det når sikkert ikke frem inden jule, til gengæld kan man få en habit til 799kr , hvilket man spare 1000kr på!

I kan se resten af før og efter priserne på billederne.
billeder fra shop.hm.com

8 kommentarer:

 1. Det siger i hvert fald noget om, at den hype, der har været omkring kollektionen, har været lidt overdreven taget i betragtning af, hvor meget tøj H&M egentlig har produceret. Godt man ikke har betalt overpriser på TS :)

  /Maria

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er helt grotesk, har netop sendt en del af det jeg har bestilt retur, fordi jeg så mange af tingene igen var sat til salg på siden med de gode rabatter, og til grin gider man jo ikk at være.
  Synes naturligvis det er skønt man kan få det en del nedsat, men det er altså er gøre grin med de folk der har stået i kø, eller købt for en måneds tid siden til fuld pris.
  /karin

  SvarSlet
 3. Maria: ja og at priserne har været for høje...

  Karin: jeg synes heller ikke, det er fair. Man kunne da i det mindste vente til noget januarudsalg. Men ja, det er jo også lækkert at det er billigere.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej igen,

  Jeg blev inspireret til at skrive et indlæg selv, efter at have læst dit. Ikke videre opfindsomt, men det måtte bare ud.

  Rigtig god søndag.

  /Maria

  SvarSlet
 5. LostInHerDreams: Det kan jeg sgu godt forstå!

  Maria: Ja, jeg læste det lige, og jeg er enig med dig. Lægger lige en kommetar ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Ih jeg tror ikke mine kommentarer kommer igennem ved dig - men jeg synes også det er lidt røvet, jeg har lige modtaget min pakke.. Tror jeg vil ringe og høre om de ikke bare kan give mig den rabat, så jeg ikke skal bøvle med at sende frem og tilbage, nu jeg er i gips..

  SvarSlet
 7. Signe, der var en kommentar fra dig i et andet indlæg som jeg tror hører til her.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.