søndag den 20. december 2009

Dagens...

I dag har jeg haft travlt med at jule, først hjemme og så hos min søster. Jeg har haft min grå tubenederdel fra H&M på sammen med en sort bluse også fra H&M og så cardigan fra Gina Tricot og strømpebukser fra føtex til en femmer (de er dog allerede hullede, men de var også meget tynde). Jeg har nogle lilla strømpebukser under, men de skinder slet ikke så meget igennem som på det sidste billede, det er lang mere grå. Sidste men ikke mindst sølvkæder og armbånd.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.