mandag den 7. december 2009

Lidt anderledes peep toe

Pt har jeg kun ét par strømperbukser uden huller, og de er til vask. Jeg burde virkelig få købt nogle flere, men det er jo bare så kedeligt! Derfor ønsker jeg mig også nogen i julegave, men indtil da vil jeg påstå, at det er med vilje og for at understrege det, har storetæerne lige fået lidt guldneglelak, så de matcher resten af dagens outfit, der komme senere.


PS: Det er en meget nem DIY ;)

2 kommentarer:

  1. Hm - man kunne måske også stoppe dem? - eller få nogen, der besidder disse talenter, til at gøre det? Kender det nemlig godt - egentlig er resten af strømpebukserne helt i orden, bare lige bortset fra at storetåen er på vej ud i det fri :-)

    SvarSlet
  2. Hej Anne. Ja, jeg har også overvejet det, men det er da endnu mere kedeligt end at købe dem ;) og så kan jeg heller ikke... :( Jeg tror desværre ikke min mor har tid til det. Men det er lidt spild.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.