søndag den 13. december 2009

Min søndag

Min søndag har ikke været vild spændende - egentlig har jeg kun lavet to ting: vasket tøj og limet sten på det, der for håbentlig bliver min nytårskjole. Det første tog 4 timer! Kæresten og jeg vasker ca hver 14. dag, men så er der også til 3-4 maskiner. Det plejer ikke at være noget problem for der to maskiner i vaskerummet så det tager max 2 timer inkl ophængning af tøj. Desværre er den ene maskine gået i stykker og jeg føler mig i den grad svigtet! Især fordi den også var det sidst, så nu får varmemesteren et ring fra mig i morgen. Derudover har kæresten weekendvagt, så han kunne ikke hjælpe så meget med. Men jeg fik da vasket.


Hvad nytårskjolen angår skrev jeg om den for noget tid siden , og i dag har jeg så fået taget mig sammen til at lime alle stenene på, og om lidt vil jeg gå i gang med pailletterne. Der kommer et seperat indlæg om den, når jeg engang er færdig.


2 kommentarer:

  1. Det er oprindelig en top/kjole fra H&M. Det bliver nytårskjolen, den skal bare laves færdig ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.